CHIA PUDDING ๐Ÿคฉ

Wil jij ook deze pudding met deze kleine energiebommetjes als ontbijt? Heerlijk om je dag mee te beginnen. De pudding kun je eindeloos varieฬˆren zoals jij maar wilt. Deze is gemaakt met gepureerde banaan en kurkuma. ๐ŸŒ Zoet en kruidig. Deze pudding is een goede combinatie met onze Sea Moss. Je kunt zowel de vanille als de naturel variant gebruiken voor dit recept.

Deze chia pudding kun je al een dag eerder bereiden zodat je de volgende dag zonder moeite direct een ontbijtje hebt. Nooit meer haasten om op tijd op je werk te komen. ๐Ÿ˜‰ Daarnaast bevat deze pudding enorm veel energie om je dag mee te beginnen. Chia bevat veel vezels, wat goed is voor je darmen. Met een lepel Sea moss als toevoeging heb je ook nog eens een ontbijtje met veel vitamines. Een goede combinatie met de True Leaves vanille smaak. ๐Ÿ’ช๐Ÿฝ

2 el Sea moss
2 bananen
500 ml amandelmelk
1 eetlepel kurkuma
6 eetlepels chia zaad

Topping
1 eetlepel kokos yoghurt
handje noten en zaden

Prak de bananen fijn en meng dit met de melk, chia zaadjes, kurkuma en de Sea moss. Laat vervolgens minimaal 4 uur rusten in de koelkast. Schenk in glazen en top het af met een lepel kokos yoghurt en wat zaden of noten.

True Leaves Sea Moss

Sea Moss Kaneel

 40,95 / Per maand

Sea Moss Vanille

 40,95 / Per maand

Sea Moss Gember

 40,95 / Per maand

Sea Moss Naturel

 38,95 / Per maand
Winkelmand

Sign in