PUMPKIN CAKE 🍰

2020 is bijna voorbij. We hebben nog een lekker recept die we graag willen delen. Een cake om uit te delen op oudejaarsavond! Deze cake is een goede combinatie met onze Sea moss cinnamon.💥 ⁠

Gezonde en licht zoete pompoencake met speculaaskruiden, pecannoten en een frisse topping van kwark. Lekker het jaar afsluiten met een gezond stukje pompoencake. 🎂 ⁠ ⁠

250 gr volkorenmeel⁠
400 gr pompoenblokjes⁠
1 banaan⁠
50 gram rozijnen⁠
Handje pecannoten (grof gehakt)⁠
4 eieren⁠
2 theelepels kaneel⁠
1 theelepel koek en speculaaskruiden⁠
8 gr bakpoeder⁠
1 theelepel vanille aroma⁠

Topping⁠
1 eetlepel honing⁠
75 gr kwark⁠
75 gr Roomkaas light⁠
Paar pecannoten⁠

Doe de pompoenblokjes in een keukenmachine en mix fijn. Meng het volkorenmeel met de koek- en speculaaskruiden, kaneel en bakpoeder door elkaar. Doe het pompoen mengsel bij het meelmengsel en mix met een mixer of met een garde even kort maar goed door elkaar. Hak een handje pecannoten grof en meng door het beslag.Voeg ook de eieren, rozijnen, banaan en vanille toe en mix goed door elkaar. Bak de pompoencake ca. 45 minuten tot hij gaar is op 180 graden. ⁠

Topping⁠
Meng voor de topping de ingrediënten door elkaar (behalve de pecan). Besmeer de cake royaal hiermee. Garneer de pompoencake met de extra pecannoten. 😍⁠

True Leaves Sea Moss

Sea Moss Gember

 40,95 / Per maand

Sea Moss Kaneel

 40,95 / Per maand

Sea Moss Naturel

 38,95 / Per maand

Sea Moss Vanille

 40,95 / Per maand
Winkelmand

Sign in